Семінар про причини руйнування близькості у шлюбі

29 вересня, членами церкви Святої Трійці, учасниками руху Сімейне Життя - Олексієм та Оленою Травніковими - (за підтримки Клубу Life) було проведено семінар для подружніх пар "5 убивць близькості в шлюбі".

                                                 
Основна ідея заходу полягала не лишень в тому, аби популяризувати сімейні цінності, але й в тому, аби навчитися застосовувати практичні інструменти у повсякденному житті подружніх пар.
Говорили про перешкоди на шляху до єдності між чоловіками та дружинами, про подолання конфліктів, Божі настанови щодо ролей чоловіка та дружини, а також про важлівість романтики в шлюбі - все просто, практично та по суті.
Присутні мали можливість не лишень чути, але і практикуватися у тому, що сприяє зближенню в подружжі. 

Після семінару в Церкві Святої Трійці розпочинають свою роботу групи сімейного спілкування для подружніх пар "Домобудівничі", що покликані послужити родинам нашої громади та посприяти зміцненню біблійних основ. Цікаво? Напишіть нам і ми поділимося досвідом із вами.



Олена та Олексій Травнікови - спікери семінару

Частина відгуків, які одержали:

Александра: "Мне понравились все лекции. Вы вдохновили меня работать над отношениями. Лично я хочу ставить отношения со своим мужем на первое место, больше интересоваться им и его увлечениями".
Женя: "Мені сподобалося говорити про конфліти та  інтимні стосунки. Дуже сподобалися  практичні обговорення, коли з дружиною аналізували наші стосунки".

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Конференция: « Наука и Религия – враги или союзники» (Лето 2012)

Видение церкви Святой Троицы

Историческая справка о происхождении реформатских и пресвитерианских церквей