Лідерська конференція 12-14 жовтня 2017 року у Львові

Вже стало традицією для прихожан пресвітеріанських та реформатських церков відвідувати Львів восени, щоб почути нові ідеї та навчитися правильним та здоровим навичкам у служінні.
Цього року ділилися своїми дослідженнями щодо біблійних основ служіння та лідерства Таша та Девід Чапман, викладачі з «Covenant Theological Seminary» (США). 

Організатори і спікери конференції

Ми мали можливість поглянути на лідерство у більш широкому сенсі цього слова. Цікавою та корисною, як на мене, стала ідея про створення в церквах особливого спокійного простору для навчання, який має поєднувати три фактори (підтримка, структура та виклик), щоб навчання було успішним. Спокійний простір, на відміну від тривожного, ґрунтується на благодаті (а не на провині), додає сили (а не відчужує), є гнучким, сміливим (а не побудованим на страху) та таким, де люди готові навчатися та допомагати один одному, а не шукати винних. Ми нагадали собі, що хороший лідер – той, хто гуртує Божих людей для росту у Христі, для служіння світові, для розбудови церкви – все на Божу славу. Це той, хто у смиренні служить іншим та готовий до навчання, хто досягає та споряджає інших. Також ми говорили про важливість нашого емоційного, соціального та фізичного здоров’я, аби залишатися стійким у місії. Це був корисний час, зокрема, для пасторів та їхніх дружин, які мали зустріч з Ташою, щоб говорити про виклики та проблеми, з якими вони стикаються у своїй роботі в церквах.

Організатори конференції

Учасники конференції

Одна з малих груп на конференції

Це була чудова нагода навчитися, побачитися з друзями з інших міст та обмінятися досвідом. Подяка кожному, хто доклав зусилля до організації конференції.
Є можливість переглянути відео лекцій та завантажити роздаткові матеріали, які доступні за посиланням: http://www.lvivtserkva.com/konferentsia2017.html
Щиро, Даша Пилипенко, стажер у Львівській реформатській церкві Святої Трійці.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Конференция: « Наука и Религия – враги или союзники» (Лето 2012)

Видение церкви Святой Троицы

Историческая справка о происхождении реформатских и пресвитерианских церквей