Жіноча конференція в Затоці

З 22 по 24 травня відбулась жіноча конференція в смт. Затока. Тема конференції - "Церква і роль Жінки в ній". Спікером була гостя з Південної Кореї Лі Ен Хві. На конференції обговорювались теми щодо наших ролей і обов'язків.

Учасники жіночої конференції

Так як церква - тіло Ісуса Христа, то це стосується і жінок, і чоловіків. Ісус пролив Свою кров за кожного з нас. Тіло Христа - єдиний організм. Разом ми повинні досягати єдності. Бог збирає нас разом, щоб отримати перемогу. Але жінкам не слід забувати про скромність, що ми лише повинні любити і поважати наших чоловіків, надихати їх на чудові вчинки, бути гарними господинями в своєму домі, бути прикладом юним леді. Бог не хоче, щоб жінка відчувала тиск під керівництвом свого чоловіка. Він хоче, щоб ми огорнули себе безпекою, яку Його керівництво повинно надати. Любов і керівництво чоловіка при правильному сприйнятті не роблять нас слабкими, а тільки підтримують в нас рівновагу. Розраховуючи, що чоловік буде ідеальним, ми просимо у нього більше, ніж можемо надати самі. Ось в чому полягає Божий план: 

"Чоловіки, - так само живіть разом із дружинами за розумом, як зі слабішою жіночою посудиною, і виявляйте їм честь, бо й вони є співспадкоємиці благодаті життя, щоб не спинялися ваші молитви."(1 Пет.3:7)


Як кажуть, хочеш бути лідером - стань по-перше слугою, помічником, а керівництво, вважаю, потрібно віддати чоловікам, яке і так належить їм по праву:

Так само і жінки, - у скромному вбранні, з соромливістю,- нехай прикрашають себе не плетінням волосся, не коштовними шатами, але добрими вчинками, як то личить жінкам, що присвячуються на побожність. Нехай жінка навчається мовчки в повній покорі. А жінці навчати я не дозволяю, ані панувати над мужем, але бути в мовчанні. Адам бо був створений перше, а Єва потому. І Адам не був зведений, але, зведена бувши, жінка попала в переступ. Та спасеться вона дітородженням, якщо пробуватиме в вірі й любові, та в посвяті з розвагою.     (1 Тим. 2:9-15)

Але виникає питання, де і у кого навчатись, коли жінка (дівчина) неодружена або має невіруючого батька? Питання легко вирішується - це може бути пастор вашої місцевої церкви або пресвітор.

Крім семінара, було цікаве і корисне спілкування по групах. Ми більше дізналися один про одного, подружились. Відпочивали на пляжі, знов проводили майстер-клас по суші (по-корейськи - кімпап). Дуже дякуємо, що нас радушно прийняли.

Вікторія Ткаченко 





Фотографії з жіночої конференції надані Вікторією Ткаченко




Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Конференция: « Наука и Религия – враги или союзники» (Лето 2012)

Видение церкви Святой Троицы

Историческая справка о происхождении реформатских и пресвитерианских церквей